De Klussenier Alex Koops
De Klussenier Alex Koops

Lentehof 13
4122 GZ Zijderveld

Dien uw offerte-aanvraag in   

0345 78 52 88
06 2471 3860
alexkoops@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 74421514

Even voorstellen

Uw klusbedrijf in Zijderveld, Vianen, Culemborg en Leerdam is De Klussenier Alex Koops. Mijn naam is Alex Koops en ik sta met mijn klusbedrijf klaar voor al uw renovatie- en verbouwwerkzaamheden, in en rondom uw huis.

Na ruim 13 jaar gewerkt te hebben als elektromonteur heb ik medio 2019 de stap gezet om als zelfstandig ondernemer mijn eigen klusbedrijf te starten. Als Klussenier ben ik beschikbaar voor zeer divers werk. Waarbij mijn specialiteit is het uitvoeren van elektra- en installatiewerk. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor het verbouwen van badkamers, het renoveren van toiletten en zolderverbouwingen.

Dankzij mijn ervaring als elektromonteur loop ik al jaren in de bouw rond. Naast mijn werk was ik altijd bezig met het verbouwen en renoveren bij familie en vrienden. De ervaring die ik de afgelopen jaren opgedaan heb zorgt ervoor dat ik nagenoeg al uw opdrachten in en rondom uw woning voor u uitvoer.

Bij het uitvoeren van uw werkzaamheden kunt u rekenen op de voordelen die ik, en al mijn collega Klusseniers, aan onze klanten bieden. Denk hierbij aan kwaliteit, betrouwbaarheid en goed contact met de klanten. Met mijn werk wil ik mooie eindresultaten opleveren wat u als klant blij maakt.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen in het uitvoeren van uw opdracht? Neem dan contact met mij op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Ik kom graag bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte, ik vraag geen voorrijkosten en u heeft 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. U kunt contact met mij opnemen door een offerteaanvraag bij mij in te dienen.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...